Marjolein

Marjolein is 31 jaar en woont al jaren in Amsterdam.
Zij heeft in Groningen Psychologie gestudeerd en heeft, voordat zij is begonnen met De Sapkar, jaren gewerkt als psycholoog binnen de behandeling van jongeren en gezinnen met complexe problematiek.
Langzaam kwam zij erachter dat zij haar kwaliteiten en interesses niet optimaal kon benutten en is zij op zoek gegaan naar een andere invulling van haar leven; een invulling die beter aansluit bij haar als persoon en waarin zij meer persoonlijke voldoening kan vinden.
Haar grote persoonlijke passie en interesse is voeding en gezondheid. Vanuit deze persoonlijke affiniteit heeft zij zich in de loop van de jaren erg verdiept in voeding en het effect van voeding op zowel lichamelijk als geestelijk welbevinden.

Inspiratie en passie

Geïnspireerd door de tal van boeken, documentaires en cursussen is zij steeds meer gezonde leefstijlpatronen gaan toevoegen aan haar persoonlijke routine.
Onder meer het nuttigen van groentesap en smoothies in haar dagelijkse dieet.
Haar enthousiasme rondom dit onderwerp maakte dat zij veel mensen in haar omgeving kon overtuigen van de geneeskrachtige en opwekkende eigenschappen van sappen.
Naast deze persoonlijke interesse en affiniteit met sappen heeft zij altijd gedroomd om eigen ondernemer te zijn; de ruimte hebben voor eigen creativiteit en echt vanuit een persoonlijke motivatie te kunnen werken, dat is iets waar zij haar passie in heeft gevonden.
Nu wil zij met behulp van De Sapkar haar kennis en passie overbrengen op een groter publiek, zodat meer en meer mensen kunnen gaan genieten van de tal van positieve effecten die het sappen heeft op lichaam en geest!

De onderneming

De Sapkar wil met nadruk zo veel als mogelijk duurzaam ondernemen.
Dit betekent dat wij bij elk onderdeel in het productieproces rekening houden met het milieu. Ons verpakkingsmateriaal bestaat hoofdzakelijk uit recyclebaar plastic (RPET) en is BPA vrij.

De Sapkar is geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en voldoet daarmee aan de EU hygiëneverordening.
De Sapkar werkt volgens het HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dit systeem is gebaseerd op 7 principes dat de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen opspoort en deze vervolgens beheersbaar maakt. Op deze manier wordt de productveiligheid vergroot.
De Sapkar is aangesloten bij de CVAH (Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel) en handelt strikt volgens de Hygiënecode Ambulante Handel.