Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AID Wageningen

15 augustus 2015 - 20:00 - 23:00

Van 14 t/m 19 augustus 2015!

Studeren in Wageningen betekent niet alleen studeren. Dit is hét moment om in contact te komen met medestudenten, andere nationaliteiten, de stad Wageningen, sportverenigingen, studentenverenigingen, je nieuwe thuis, je toekomst, en nog veel meer! In de AID zal je hier al een goede start mee maken en proberen we je in één week te laten zien wat Wageningen allemaal te bieden heeft.

Van kleine organisaties tot grote studentenverenigingen, het zal allemaal aan bod komen. Hoe we dit gaan doen? Vijf studenten zijn een jaar lang bezig om deze week te organiseren. Een actief programma met onder andere een muziekfestival, een biercantus, cabaret, straattheater en een bandcontest. Dit jaar hebben we ook een aantal verassingen in petto… Maar één ding is zeker: het wordt een week om nooit meer te vergeten! Dus waar wacht je nog op?

BSc en MSc Regular studenten betaal je een deelnemersbijdrage van €75,-. Hiervoor krijg je:

  • 5 dagen brunch/lunch en 5 dagen een avondmaaltijd
  • Toegang tot het nachtprogramma op de verenigingen
  • Toegang tot het volledige AID-programma, inclusief 2 feesten, het Idealisstraattheater, de openluchtfilm, de FrieslandCampina Sportdag en nog veel meer!

Het alternatieve MSc light programma is meer gericht op informatievoorziening en de weg vinden in Wageningen, bevat minder programmaonderdelen en is dus wat goedkoper. Deelname hieraan kost €50,00 euro.

Kan je niet wachten tot het zover is? Word onze vriend op Facebook, of volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de AID 2015!

Kom je dit jaar AID lopen en wil je meer informatie? Kijk eens bij het programma om te zien wat je allemaal te wachten staat! Mocht je nog vragen hebben, kijk bij de FAQ of stuur ons een mailtje.

Gegevens

Datum:
15 augustus 2015
Tijd:
20:00 - 23:00