Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Culy Food Festival

4 april 2015 - 13:00 - 5 april 2015 - 22:00

Culy.nl organiseert Culy Food Festival: culinair weekend voor foodies

 

Culy.nl, het succesvolle online magazine over eten en genieten, gaat offline met het Culy Food Festival. Op 4 en 5 april 2015 (het Paasweekend) wordt SugarCity, nabij Amsterdam, omgetoverd tot een culinair walhalla.

 

Culy Food Festival wordt een culinair evenement wat het gevoel heeft van een foodfestival, maar ook de diepte in duikt en inspiratie biedt. Het gevoel van Culy.nl online, maar dan offline. Recepten wordt proeven, gadgets wordt testen, hotspots wordt ontdekken, en inspiratie wordt beleven. Kortom: een toegankelijke en smakelijk weekend, dat meer is dan een ‘fun’ festival alleen.

 

Hoewel Culy Food Festival een bijzonder event wordt met een unieke food line-up, wordt het zéker geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen. Ook foodies met een kleiner budget kunnen hier optimaal culinair genieten.

 

Programmering

 

De programmering van Culy Food Festival is allesbehalve standaard. Verwacht een culinaire jungle met pop-up restaurants verspreid over diverse ruimtes, met veel ruimte om te zitten en te ontspannen.

 

Genieten van goede gerechten staat op één, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om culinaire workshops te volgen, te leren hoe je zelf je gerecht het mooist op de foto zet, te zien waar écht goed vlees vandaan komt of lekker boodschappen te doen bij unieke stands. En uiteraard ontbreekt een spectaculaire bar en goede muziek niet op dit evenement.

 

Festival Facts:

 

Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur.

Ticketprijzen: early bird tickets 12€ en regular tickets 15€.

Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van Amsterdam Centraal)

 

Culy Food Festival is een co-productie van Wayne Parker Kent/Culy.nl, The Food Line-up & Vos event management.

 

Gegevens

Begin:
4 april 2015 - 13:00
Einde:
5 april 2015 - 22:00
Site:
http://www.culy.nl/festival/

Locatie

Sugar City
Halfweg, + Google Maps