De Sapkar is een karakteristieke Piaggio Ape die ingenieus is omgebouwd tot een ware juicebar.
Hij is voorzien van een RVS werkblad, blender, slowjuicer, tarwegraspers en citruspers - en werkt volledig autonoom.
Hij is dus voorzien van stromend water en een eigen stroomvoorziening, waardoor de Sapkar overal kan staan.


Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke en onbewerkte ingrediënten voor onze sappen en smoothies. Dat betekent: fruit, groenten, kruiden, superfoods – en absoluut geen
smaakversterkers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of concentraten. Soms voegen we een kruid toe voor een intensere smaak. Of een superfood voor een hogere voedingswaarde.
Onze sappen worden langzaam geperst. Dit langzame persen; slowjuicing, heeft als groot voordeel dat er zeer weinig verhitting plaatsvindt tijdens het persen.
Hierdoor vindt er minimale oxidatie plaats en blijven de voedingsstoffen juist maximaal bewaard.
Zo weet jij zeker dat al onze producten een 100% natuurlijke, supergezonde en vooral lekkere opkikker voor het lichaam zijn.


Jij kan de Sapkar en ons volledige productassortiment op verschillende manieren inzetten. Plaats de volledige sapkar bij jou op locatie, neem onze producten op in
het assortiment van jouw bedrijfskantine of bestel onze sappen online.
De Sapkar op locatie. De Sapkar bij jouw bedrijf voor de deur tijdens de lunch of als gezond alternatief tijdens een bedrijfsfeest? Ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of sportevenement is De Sapkar gewoon in te huren.
Zowel binnen als buiten is hij snel geplaatst - en een altijd opvallende eyecatcher.
Onze sappen in jouw assortiment. Stuur ons een bericht via het contactformulier. Je kunt onze producten eenvoudig in jouw bedrijfskantine aanbieden of opnemen in het assortiment van jouw bedrijf.
Zoek De Sapkar op. De Sapkar verkoopt haar heerlijke sappen in Amsterdam; gewoon in de buurt of in het park! Kijk waar De Sapkar nu staat of waar De Sapkar binnenkort te vinden is.
Bestellen. Is De Sapkar niet bij jou in de buurt? Dan zijn al onze sappen en superfoods gewoon online te bestellen.